Dragan in Tina bosta z jivom spet nastopila že to nedeljo. Foto: RTV SLO
Dragan in Tina bosta z jivom spet nastopila že to nedeljo. Foto: RTV SLO
Dragan Sadžak in Tina Jarc Šifrar
Parček se je na parketu kot izven njega odlično ujel. Foto: RTV SLO
Mario Galunič
Mario je že nekaj let 'kralj' nedeljskih večerov. Foto: RTV SLO

Primorec, ki je širši javnosti postal znan kot snubec prve sanjske ženske Miše Margan, je v gosteh pri Mariu s soplesalko Tino Jarc Šifrar odlično odplesal jive. Gledalci so mu namenili več kot 6.000 glasov, nekaj sto več kot igralki Barbari Cerar in Tomu Tololeskemu, zato sta Dragan in Tina postala tretja finalista.

Z zmagovalnima paroma preteklih dveh tednov, Alenko Gotar in Matjažem Brinovcem ter Regino in Petrom Filešom, se bosta že naslednji teden pomerila za vstopnico v veliki finale. Vsi bodo plesali isti ples kot do zdaj.

Peter je prijatelj in konkurent
Dragana smo v MMC-ju poklicali in ga prosili za napoved nedeljskega zmagovalca. "Bojim se tako Alenke kot Regine, saj sem si nastopa obeh ogledal, obe sta res odlični. Tako se ne bi mogel odločiti za favorita. Sicer pa zelo dobro poznam Regininega partnerja Petra Fileša, s katerim sva nekoč skupaj vodila oddajo. Dogovorila sva se, da bova glasovala drug za drugega, saj sva ostala dobra prijatelja."

Ples ni 'špas'!
Koliko časa pa sta Dragan in Tina sploh preživela na parketu in pred ogledalom, da sta bila v oddaji Spet doma tako usklajena? "Vadila sva dva tedna, vsak dan po dve uri. Sicer sem navajen migati in se rekreirati, a te vaje so me povsem zdelale, zvečer sem kar padel v posteljo. Ples je res izredno zahteven, imam pa srečo, da Tina sploh ni bila stroga."

Tina tudi z Draganom do konca?
Ali je Dragan svojo plesalko gledal v predlanski sezoni, ko je v paru s Petrom Polesom postala prva zmagovalka plesnega turnirja zvezd? "Da, spomnim se je, že takrat se mi je zdela odlična, zdaj pa je to še enkrat več dokazala. Odlično sva se ujela, zato tudi na vajah ne manjka smeha."

Aha, same pohvale, lepo. Zato smo si drznili Dragana vprašati, če bi lahko soplesalka postala tudi njegova sanjska ženska. Prisrčno se je zasmejal, nato pa odločno odgovoril: "Ne, ne, to pa ne, moja sanjska ženska pa ni." Res ne? "Res!"

A. P.