12-erica se bo na treh posameznih izborih najprej predstavila v Postojnski jami. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
12-erica se bo na treh posameznih izborih najprej predstavila v Postojnski jami. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Starosta slovenskega publicizma in populističnega humorja Tone Fornezzi - Tof še vedno ni bil zadovoljen z odgovorom. "Ali ne bi dali predstavnice na pregled k psihologu?" "To se mi ne zdi potrebno," je odrezavo odgovorila Eva Repič.
Na tiskovni konferenci projekta Miss Slovenije 2011 se je sedmi sili poleg lanske zmagovalke Sandre Adam, ki je bila mirna in s stalnim nasmeškom na obrazu pripravljena na vsa, tudi takšna, vprašanja, predstavilo tudi vseh 12 finalistk.
In sicer: Nastja Breg (Ptuj, 20 let), Ana Žigante (Koper, 19 let), Klara Kobe (Žalec, 22 let), Ajda Marinko (Ljubljana, 17 let), Sanela Pišek (Majšperk, 19 let), Tjaša Vezjak (Maribor, 23 let), Tina Mastnak (Maribor, 18 let), Lana Mahnič Jekoš (Grosuplje, 21 let), Barbara Parežnik (Šentjur, 19 let), Laura Uršič (Kamnik, 18 let), Dijana Čosić (Celje, 18 let) in Ines Agnić (Murska Sobota, 17 let).

Dekleta se bodo javnosti prvič predstavila 23. junija, ko bodo v Postojnski jami potekali izbori za mis bikini, top model in mis talent za mis Slovenije 2011. Finalna prireditev bo potekala 26. junija - neposredni prenos na RTV SLO bo ob 20.00.

Nova mis Slovenije bo 14. oktobra poletela v London na priprave na izbor mis sveta, ki bo potekal 8. novembra.
Fotografije 12 finalistk si lahko ogledate v spodnji galeriji.