Kdo bo postal tretji slovenski mister? Prvi tak naziv je osvojil Peter Klinc, lani mu je sledil Marko Janko, Bojan Ilijanič pa je postal slovenski mister universe. Foto: Anka Bulovec
Kdo bo postal tretji slovenski mister? Prvi tak naziv je osvojil Peter Klinc, lani mu je sledil Marko Janko, Bojan Ilijanič pa je postal slovenski mister universe. Foto: Anka Bulovec

Polfinalisti za naziv mister Slovenije 2011 se bodo vse do maja potegovali za deset vstopnic, ki jih bodo pripeljale v veliki finale. Pet kandidatov bo izbrala strokovna komisija na obfestivalskih dogodkih, tri bo v finale "poslala" organizacija Mister Slovenije, dve mesti pa sta rezervirani za odločitev občinstva prek spletnega glasovanja. Za izbranega kandidata lahko glasuje kdor koli na Facebooku in uradni spletni strani projekta.

Prvo srečanje kandidatov z znanimi Slovenkami, ki sestavljajo strokovno komisijo, bo že to nedeljo. Lepotci se bodo razvajali na mondenem ranču, na katerem bodo nagradili le najbolj simpatične, komunikativne in iznajdljive.

Finalni dogodek Mister Slovenije pa bo tokrat 27. maja v novogoriški Perli. Novost je, da bo letos poskrbljeno tudi za moške oči, saj bo istočasno potekal tudi finale lepotnega izbora mis Slovenije za mis Italije v svetu. Na njem lahko sodelujejo dekleta z italijanskimi koreninami, ki prebivajo zunaj Italije.

MMC vam predstavlja prve fotografije 14 polfinalistov, ki jih je pred objektiv postavila Anka Bulovec, za njihove pričeske je poskrbela Tea Konrad, ličenje pa je bilo v rokah Mihe Obida in Tine Jazbec. Že imate svojega favorita?

Avtorica fotogafij: Anka Bulovec.

Aljaž Tajnšek, Žalec.
Blaž Hrastnik, Breg pri Polzeli. Foto: EPA
Dalibor Matijević, Nazarje. Foto: MMC RTV SLO
Jure Grahek, Ljubljana. Foto: MMC RTV SLO
Juš Dobnikar, Kamnik. Foto: MMC RTV SLO
Levin Oparenović, Teharje. Foto: MMC RTV SLO
Miha Dragoš, Stara Cerkev. Foto: MMC RTV SLO
Mitja Pinter, Celje. Foto: MMC RTV SLO
Peter Sinkovič, Šentjur. Foto: EPA
Rene Šantić, Kamnik. Foto: MMC RTV SLO
Rok Klobčič, Bled. Foto: MMC RTV SLO
Tadej Martinovič, Novo mesto. Foto: MMC RTV SLO
Vedran Stepančič, Izola. Foto: MMC RTV SLO
Žan Cvet, Ljubljana. Foto: MMC RTV SLO