Klemen je v vlogi Roka Kosmača prosil za veselodecembrska darila. Foto: MMC RTV SLO
Klemen je v vlogi Roka Kosmača prosil za veselodecembrska darila. Foto: MMC RTV SLO
'Vlado Kreslin' o reševanju nogometa

Pred Klemnom Slakonjo, odličnim posnemovalcem slavnih slovenskih pevcev v oddaji Hri-bar, je povsem nova vloga. Je najresnejši kandidat, ki naj bi zamenjal Dejana Pevčevića, ki je iz oddaje že odšel, Tjaša Železnik pa bo mesec dni nedeljsko oddajo vodila sama.

Klemen je za MMC dejal, da se s Tjašo Železnik že poznata, saj sta oba študirala na AGRFT-ju (Slakonja je študent dramske igre na omenjeni ustanovi), o podrobnostih glede oddaje pa ni želel govoriti, govoric o njem na voditeljskem mestu ni želel ne potrditi ne zanikati. "Vse naj bi bilo presenečenje. Ničesar ne morem potrditi," je bil skrivnosten mladi igralec.

Je pa priznal, da se je vodstvo televizije z njim dogovarjalo, do kakšnih sklepov so prišli, pa ni želel razkriti. Izbira sovoditelja naj bi bila za Tjašo presenečenje, zato o svoji vlogi v oddaji ne more in ne sme govoriti.

Na voditeljskem mestu spet dva igralca?

Kako se je Klemen mojstrsko prelevil v legendarnega Kreslina, si oglejte v posnetku na desni.
Prejšnja urednica oddaje Natalija Gorščak se ni strinjala z izbiro voditeljskega para Tjaše in Dejana, saj je menila, da dva igralca nista dobra izbira. Zdaj pa se bo zgodba vseeno ponovila, saj nas bosta ob nedeljskih popoldnevih verjetno spet zabavala dva odrska umetnika.

Klemen dela tudi kot moderator na krškem radiu Energy in poje pri mešanem pevskem zboru Viva iz Brežic. Se nam obetajo spet rahlo pevsko obarvani nedeljski popoldnevi?

T. P.

'Vlado Kreslin' o reševanju nogometa