Letos ga poleg Evrovizije čaka tudi matura. Foto: RTV SLO/Stane Sršen
Letos ga poleg Evrovizije čaka tudi matura. Foto: RTV SLO/Stane Sršen
Anžej v spletni klepetalnici MMC-ja
Zaplesal je z Mišo Molk. Foto: RTV SLO

Svetle lase so zamenjali temni, za nekaj dni staro brado pa je Anžej dejal, da je "njegov osebnostni prehod v bolj zrelo obdobje". Za njegovo "prenovo" sta zaslužni stilistka Vesna Mirtelj in Emperatriz, ki je poskrbela za pričesko.

Glasbenik, ki je priznal, da je imel tokrat na odru po dolgem času spet tremo, je opisal dogajanje v trenutkih pred razglasitvijo izidov - napetost bi lahko rezal z nožem. Ko pa je zaslišal, da nas bo v Atenah zastopal prav on, je začel kričati, prva mu je čestitala asistentka režije, potem pa ... Presrečnemu Anžeju so naslednje minute ušle iz spomina.

Klepet z Anžejem si lahko preberete tukaj.
Na zabavi, ki je sledila v naslednjih urah, je zmagovalec letošnje Eme zaplesal z Mišo Molk, v ponedeljek pa so že prišle na vrsto številne obveznosti, ki jih bo v naslednjih tednih in mesecih še veliko več.

Anžeja pa letos čaka še ena življenjska prelomnica - matura. V spletni klepetalnici MMC-ja je povedal, da upa, da mu bo uspelo uskladiti šolo in nastop na Evroviziji. In potem? Razmišlja o študiju filozofije ali kulturologije.