Primož Kozmus se je na predvečer žena na Mariovem modrem kavču znašel v družbi Azre Širovnik in Barbare Cerar. Foto: MMC RTV SLO
Primož Kozmus se je na predvečer žena na Mariovem modrem kavču znašel v družbi Azre Širovnik in Barbare Cerar. Foto: MMC RTV SLO

Voditelj Mario Galunič je v oddaji Spet doma tokrat gostil nekdanjega športnega šampiona Primoža Kozmusa. Kaj atlet, ki je lani slovensko javnost vznemiril z novico, da se umika iz poklicnega športa, počne danes, kako spremlja športno življenje, kako je videl uspehe na zimski olimpijadi?

Več o prihodnjih gostih preberite na spletni strani oddaje Spet doma.
Prvič je bila gostja v oddaji Spet doma pisateljica Azra Širovnik. Njena življenjska zgodba je neverjetna, njeni romani odkrivajo vznemirljive svetove. Na predvečer dneva žena je bila Azra več kot odlična izbira. Spregovorila je tudi o tem, kako je svoji dve hčerki - med njima je le 15 mesecev razlike - vzgojila v močni ženski: z ljubeznijo in veseljem.

V studiu je bila tudi letošnja nagrajenka Prešernovega sklada. Izjemna igralka Drame SNG Ljubljana, prisrčna in iskrena oseba in vedno dobra družba: Barbara Cerar. Ste vedeli, da nosi vzdevek Ceca, ki ga je dobila še pred prihodom tiste razvpite "turbodive" Cece?

Kot smo že omenili, vse tri Marieve goste druži tudi to, da imajo sestre. Primoževa je od atleta mlajša eno leto, Azra ima dve leti in pol mlajšo, Barbara pa ima dve precej starejši sestri, tako da se je v puberteti počutila, kot da ima tri matere.

Mario je goste povprašal tudi, kako se znajdejo z denarjem. Ugotovili so, da je za hude čase dobro imeti kakšno rezervo, torej zapraviti manj, kot imaš.

Več v spodnjih odlomkih iz oddaje.