Korošica Sandra bo aktualna mis Slovenije le še dober teden. Foto: Mis Slovenije
Korošica Sandra bo aktualna mis Slovenije le še dober teden. Foto: Mis Slovenije

Najelitnejši izbor, ki ima v svetu že dolgoletno tradicijo, se bo torej za letošnje izbranke začel še posebej spektakularno.

Kot je dejala vodja projekta Eva Repič, so kandidatkam med pripravami pripravili pester program: "V Slovenj Gradcu bodo igrale odbojko, se kopale in izobraževale tako kulturno kot tudi zgodovinsko. Poleg tega jih bo v dneh med 17. in 26. junijem mogoče opaziti med golfom, jahanjem, vožnjo z skuterji, vlakcem, obiski sponzorjev."

Izbor Miss Slovenije bo potekal v živo v studiu Televizije Slovenija. Prireditev si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali v nedeljo, 26. junija, ob 20. uri na 1. programu Televizije Slovenija in prek Multimedijskega centra RTV Slovenija.

Oči na peclje, morda jih kje opazite
Med pripravami bodo lepotice prekrižarile Slovenijo, saj bodo obiskale tudi Ptuj, Postojno, Ajdovščino, Lipico, Portorož in Ljubljano. Prav posebne gostje pa bodo tudi na koncertu hrvaškega pevca Tonija Cetinskega.

V četrtek, 23. junija, torej le nekaj dni pred finalnim izborom, pa bodo potekali prvi izbori za uvrstitev v superfinale. V posebnem ambientu kapnikov in človeških ribic bodo v Postojnski jami izbrali talent show, top model in mis bikini za mis Slovenije 2011. Vse tri zmagovalke tekmovanj se bodo uvrstile neposredno v superfinale nedeljskega izbora.