Marko Vozelj nam je razkril nekaj podrobnosti iz novega videospota. Foto: MMC RTV SLO
Marko Vozelj nam je razkril nekaj podrobnosti iz novega videospota. Foto: MMC RTV SLO
Marko Vozelj, Ana Dolinar
Utrinek iz videospota. Foto: Marko Ocepek za Hangar

Kot je za MMC povedal Marko, se je za mlado in perspektivno igralko odločil po tem, ko jo je videl v nekem oglasu. "Zdela se mi je tako naravna in lep nasmeh ima. Ob skladbi Zdaj moj svet sem si predstavljal točno takšno dekle," je dejal Marko.

In Ana ga vsekakor ni razočarala. "Kljub celodnevnemu snemanju in nastopu, ki ga je imela zvečer, je bila ves čas prijazna. Izpolnila je vsa moja pričakovanja, skupaj sva pričarala prijetne občutke, neko lepo prijateljsko, ljubezensko zvezo," je pojasnil in dodal, da bo spot mogoče videti že v prihodnjih dneh.

Po Markovih besedah gre v spotu za kolaž občutkov, ki "jih je v celoto estetsko zapakiral Miha Tozon". Marko nam je še razkril, da je spot posnet v črno-beli tehniki, v njem pa se pojavlja tudi simbol granatnega jabolka, ki ga spremlja že ves čas samostojne glasbene poti, ki jo je začel po prijateljskem razhodu s Čuki.

Marko: Bil bi granatno jabolko
In zakaj granatno jabolko? "Veste, ko vas vprašajo, katera žival bi bili, če bi lahko izbirali? No, tako bi bil jaz granatno jabolko, ker imava kar nekaj skupnih vrlin," je pojasnil Marko. "Granatno jabolko pozno dozori, ima trdo lupino, noter pa je mehak. Je simbol plodnosti, rodovitnosti, ima veliko vitamina C in antioksidantov. V starem Egiptu pa so ga poznali kot jabolko nesmrtnosti," je še dodal.

Za praznike si želi biti z družino
Zgrabili smo priložnost in Marka povprašali še o načrtih za prihajajoče praznično obdobje. Dejal je, da ga bo preživel z družino, čakajo pa ga tudi nastopi in intervjuji ter druge promocijske dejavnosti za novo zgoščenko Moj svet. Marko pa nam je kot velik ljubitelj belih strmin še zagotovil, da se bo gotovo podal tudi na smučine, "takoj ko bo sneg".

A. M.