Miša je priznala, da se izjemno težko znebi odvečne teže v zgornjem delu telesa. Foto: RTV SLO
Miša je priznala, da se izjemno težko znebi odvečne teže v zgornjem delu telesa. Foto: RTV SLO
Primož Gliha
Primož je tudi pri Hribarju govoril predvsem o nogometaših, le da tokrat ne o poklicnih. Foto: RTV SLO

51-letna Miša Molk, ki glede svoje zunanjosti še vedno rada prejema pohvale, je dejala, da se na raznih sprejemih ne spogleduje več tako, kot se je nekoč.

Hribarjeva oddaja ji je zelo všeč in meni, da se mu "stolček še ne trese", saj naj bi Slovenija takšno ostro satirično oddajo potrebovala.

Miša je spregovorila tudi o velikosti svojih prsi, za katere pravi, da bi ji bilo ljubše, če bi bile malo manjše. Dejala je, da imajo ženske z manjšimi prsmi več manevrskega prostora pri izbiri oblačil, med drugim si lahko privoščijo tudi mnogo globlje in izzivalne dekolteje kot ženske z velikimi prsmi.

Priznala je tudi, da se ne more upreti igram na srečo. Mafijski boter don Corleone jo je nato povabil v igralnico, kjer naj bi igrala ruleto na njegov račun.

Primož Gliha o Janši
Legendarni nekdanji slovenski nogometni reprezentant je med drugim komentiral nogometne sposobnosti naših politikov. Med njimi je izpostavil predvsem predsednika vlade Janeza Janšo, za katerega meni, da tudi na nogometni zelenici pride do izraza njegova inteligenca, pa tudi pragmatičnost.