Ninina vzornica je glasbenica Shirley Horn. Foto: MMC RTV SLO/Stane Sršen
Ninina vzornica je glasbenica Shirley Horn. Foto: MMC RTV SLO/Stane Sršen

V oddaji Parada je navdušila z izvedbo zimzelene skladbe Med iskrenimi ljudmi Mojmirja Sepeta in postala zmagovalka finalne oddaje. Zmaga pa ji predstavlja predvsem potrditev, da dela dobro in da ljudje to opazijo in sprejemajo.

Širši javnosti se je prvič predstavila pred leti v Bitki talentov, kjer se je zavihtela skoraj na vrh. Letos končuje Srednjo glasbeno in baletno šolo v Ljubljani, na oddelku za džez in zabavno glasbo, kjer je učenka Nade Žgur.

Celoten klepet si lahko preberete TUKAJ.

Džezistka pa se bo kmalu podala na študij čez lužo. Tja se odpravlja, ker verjame, da ji lahko ponudijo v enakem časovnem obdobju boljšo izobrazbo. Tudi sicer so njene ambicije tujina, kjer se ji že ponujajo priložnosti, predvsem v Avstriji.

Za novo leto doma
Poleg petja Nino veselijo predvsem potovanja: "Rada potujem, si ogledujem nove kraje in spoznavam nove ljudi. Potovanja mi predstavljajo prekinitev rutine, v kateri se včasih znajdem. Način, na katerega obiskujem kraje, je precej odvisen od družbe, s katero se potovanja lotim. Predvsem pa rada poskrbim, da mi je na potovanju udobno." Obiskala je že veliko krajev, med drugim Tajsko, Kenijo, Tanzanijo, ZDA, Japonsko, Iran ...

Za novo leto se ne bo podala v daljne kraje, ampak ga bo pričakala kar doma v družbi prijateljev, česar se že močno veseli. V teh zimskih dneh pa jo poleg toplih oblačil greje tudi ljubezen, saj je, kot je priznala v klepetalnici, zaljubljena.