Avgusta je Nuška izdala album Noć ljubavi, ki ga je posnela na Hrvaškem. Foto: Uradna spletna stran
Avgusta je Nuška izdala album Noć ljubavi, ki ga je posnela na Hrvaškem. Foto: Uradna spletna stran

Dejala je, da si bo za novoletne praznike privoščila nekaj oddiha, preživela jih bo mirno, manjkalo pa ne bo niti kulinaričnega razvajanja.

Nuška, ki je našla srečo v ljubezni ob Mihi Rojku, pevskem kolegu iz znane vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile, je tudi pri željah za prihajajoče leto 2009 precej skromna. "Želim si čisto klasiko. Saj veste, zdravja pa mirno pot do želenih ciljev," je za MMC povedala simpatična Nuška, ki je preteklo nedeljo z Juretom Seškom slavila zmago v superfinalu oddaje Zvezde pojejo.

Skupno gnezdece
Najverjetneje pa je med njenimi cilji v prihajajočem letu tudi skupno gnezdece z njenim dragim. V medijih se je namreč pojavilo več novic o tem, da sta že kupila zemljišče v Sevnici na Dolenjskem, kjer bosta postala nova soseda Rebeke Dremelj in njenega Sandija.

Nuška pa bo letos nastopila tudi na Emi. Odpela bo skladbo Kako lepo, pri kateri je sodelovala z Duškom Rapotcem, Rokom Terkajem in Ivanom Popeskićem. Gotovo sta med njenimi novoletnimi željami tudi uvrstitev v finale in čim boljša končna uvrstitev.

A. M.