Zmagovalca superfinala sta se takole veselila. Foto: MMC RTV SLO
Zmagovalca superfinala sta se takole veselila. Foto: MMC RTV SLO
Zmagovalca za MMC
Nastop Nuške in Jureta

aje Zvezde pojejo.

Za častni naslov so se potegovali trije dueti, ki so v tem letu največkrat navdušili s svojimi nastopi. Radijski in televizijski voditelj Jure Sešek in pevka Nuško Drašček sta najbolje prepevala v prvi seriji oddaje Zvezde pojejo, zaporniški duhovnik Robert Friškovec in pevka Nina Pušlar sta navduševala s svojimi glasbenimi nastopi v drugi seriji, medtem ko sta najbolj sveža zmagovalca oddaje humorist in urednik Jože Krajnc ter pevec Marjan Uljan.

Vsak izmed superfinalnih parov je skušal prepričati gledalce z dvema skladbama, ki sta bili med seboj zelo različni. Nekatere izmed pesmi so bile v prazničnem duhu, druge so bile mirne, vsem pa je bilo skupno, da so bile zapete v slovenskem jeziku.

Po petih minutah glasovanja sta se v superfinalu znašla para Jure Sešek in Nuška Drašček ter Marjan Uljan in Jože Krajnc. Para sta še enkrat nastopila s svojima najljubšima pesmima. Jure in Nuška sta zapela mirno pesem Amigos para siempre, medtem ko sta navihana Marjan in Jože zapela znano pesem iz filma Slobodana Šijana Ko to tamo peva.

Gledalci so zmagovalcema superfinala Nuški in Juretu podelili 8.140 glasov, drugouvrščena Marjan in Jože pa sta prejela 6.715 glasov.

C. R.

Zmagovalca za MMC
Nastop Nuške in Jureta