Naomi bo (če bo razpoložena) odgovarjala tudi na vprašanja slovenskih novinarjev. Foto: EPA
Naomi bo (če bo razpoložena) odgovarjala tudi na vprašanja slovenskih novinarjev. Foto: EPA
Paulo Coelho in Andie McDowell
Lani sta bila Dinersova častna gosta Paulo Coelho in Andie McDowel. Foto: RTV SLO

Gre za ugledno, ekskluzivno in sploh superlativno zabavo, ki so je deležni obstoječi in morebitni imetniki Dinersove t. i. črne kartice, dogajala pa se bo 27. novembra na Gospodarskem razstavišču.


Bo Naomi pri nas bolj umirjena?


Organizatorji obljubljajo privlačen program, modno revijo in izbrano družbo, v kateri bo nedvomno izstopala ena največjih supermanekenk vseh časov - Naomi Campbell.

Izbira Campbellove, ki jo zadnje čase spremlja precej negativna publiciteta, povezana s sojenji in obtožbami (tudi) telesnega nasilja, je, milo rečeno, nenavadna, a Barbara Lovše iz Diners Cluba MMC-ju odgovarja, da Naomi velja za zvezdo svetovnih razsežnosti, ki je v modnem svetu dosegla izjemno veliko. Poudarja tudi, da vse obtožbe še niso dokazane na sodišču. "Črna gazela" naj bi bila torej popolna družba za imetnike črne kartice.

Kako na zabavo?
Če se sprašujete, kako bi bili lahko tudi vi del te smetane, se odgovor glasi: težko. V Sloveniji je "črno" članstvo namreč omejeno, saj lahko kartico dobijo le izbrani posamezniki na podlagi priporočila in povabila ponudnika kartice Diners Cluba Slovenia ali pa že obstoječega imetnika črne kartice.

Lovšetova je prošnjo MMC-ja, ali lahko izda ime kakšnega slovenskega estradnika, ki se lahko pohvali z ekskluzivno kartico, zavrnila, saj gre za informacije, ki medijem niso dostopne. Prav gotovo pa bomo v ponedeljek med povabljenci lahko opazili kar nekaj znanih obrazov.