Rifle zatrjuje, da še ni za staro šaro. Foto: MMC RTV SLO
Rifle zatrjuje, da še ni za staro šaro. Foto: MMC RTV SLO

Igralec, ki slovi predvsem po svojih komičnih vlogah, trdi, da se ne bo tako hitro pustil pozabiti in odšel v pozabo. "Mogoče si mislijo, da sem že malo odpisan in star. To ni neka tehtna stvar. Jaz sem pa vesel, da sem dobil takšno priznanje od stanovskih kolegov," je dejal Rifle. Dodal je: "Borštnikov prstan mi pomeni priznanje za moje delo, čeprav se mu reče za življenjsko delo, jaz pa pravim za dozdajšnje življenjsko delo, ker nameravam še naprej delati."

Novo leto bo praznoval doma
Za razliko od preteklih let bo letošnje novo leto zanj dela prost dan. "Za novo leto sem pa po dolgih letih prost, da nimam kakšne komedije ali kakšne predstave. Ponavadi sem bil angažiran, tako da ne znam več prav praznovati," je pojasnil. In kakšne načrte ima za najdaljšo noč v letu? "V lokal ne bom šel, doma si bom spekel dobro pečenko, pa malo dobrega pojedel, potem bom pa zaspal," je pojasnil Rifle.

Z igralcem, ki se je mnogim prikupil z legendarno vlogo pri akciji Podarim - dobim, smo se pogovarjali na izboru Ime leta, kjer je slavila ekologinja Petra Matos. "Mislim, da je super izbor. Ker me blazno veseli, da ni to neki gospodarstvenik ali politik. In mislim, da je dala en tehten prispevek, ki se ga bomo vsi zapomnili dalj časa," ni skoparil z lepimi besedami o zmagovalki.