Mis je svojega slončka zamenjala za medvedka. Foto: RTV SLO
Mis je svojega slončka zamenjala za medvedka. Foto: RTV SLO
Sanja Grohar
Sanja, ki bo na Kitajsko odpotovala 10. novembra, bo na tekmovanju Talent show zapela svojo pesem. Foto: RTV SLO

Sanja je s seboj prinesla plišastega slončka, ki je na njeni postelji spal v preteklih petih letih in ji prinašal srečo. Od njega se je lažje poslovila zato, ker ima doma še enega, zelo podobnega. Ponudbe za menjavo so kar deževale, nekatere so bile zanimive, druge, predvsem adrenalinske, pa je Sanja takoj zavrnila.

Med ponudbami so se znašli šentjernejski petelin, plišasta igrača krokodil, obilna večerja, mlade muce, ura jezdenja, masaža z vročimi kamni, obiranje oljk ...

Sanja, ki bo na Kitajsko odpotovala 10. novembra, je povedala, da se še vedno počuti kot otrok in da obožuje plišaste igrače, zato se je odločila, da bo svojega slončka zamenjala za plišastega medvedka, ki smrči, poleg njega pa je ponudba vljučevala še obesek v obliki slončka.

V oddaji je povedala še, da sta ji od vseh priprav na svetovni lepotni izbor največ časa vzeli pomerjanje oblek ter polnjenje kovčkov. Na tekmovanju Talent show, kjer bodo dekleta skušala prepričati žirijo z najrazličnejšimi talenti, pa se bo Sanja predstavila s svojo pesmijo.