Privlačna Primorka je privabljala poglede gledalcev na tribuni. Foto: MMC RTV SLO
Privlačna Primorka je privabljala poglede gledalcev na tribuni. Foto: MMC RTV SLO

Lepotica je očitno teniška navdušenka, saj si je v družbi treh fantov, eden je slišal na ime Jakob, v soboto ogledala drugi polfinalni dvoboj na odprtem prvenstvu Slovenije med Italijanko Saro Errani in Danko Caroline Wozniacki. Tina je obračun ves čas z resnim obrazom zavzeto spremljala, ker pa se ni veselila osvojenih točk, ni mogoče reči, za katero je bolj stiskala pesti.

Kot vedno je bila Koprčanka urejena od nog do glave, v zlato-beli kombinaciji, ki je še bolj poudarjala njeno zagorelo polt in svetle, skrbno spete lase.

Kljub temu da finalni teniški dvoboj Portorož čaka šele zvečer, smo že v soboto na polfinalih opazili nekaj znanih obrazov, ki so uživali v morskem vzdušju, sončnem vremenu in seveda merjenju moči na igrišču.

Teniške profesionalke na delu so si ogledali nekdanji nogometaš Marko Simeunovič, strokovnjak za pomorsko pravo, Primorec Patrik Vlačič, in legenda slovenskega ženskega tenisa Mima Jaušovec, gotovo pa smo izpustili še koga. V soboto je sicer na igriščih športnorekreativnega centra Marina potekal tudi teniški "spopad" VIP-ovcev.

A. P.