Tina se je v svojem
Tina se je v svojem "mandatu" posvetila tudi dobrodelnosti. Foto: MMC RTV SLO/Žiga Culiberg
Tina Gaber
Tina je trenutno (še vedno) v razmerju s Primožem Bohincem. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Kdo je osvojil Tinino srce

"To ni dobro, da me pripisujejo vsakemu, s katerim me vidijo. Takšne podobe si ne želim," je za MMC poudarila Tina, ki je pred mesecem dni dobila svojo naslednico. Zdaj že nekdanjo mis so v preteklosti med drugim povezovali z ministrom za promet Patrickom Vlačičem in tv-voditeljem Adelom Djutovićem. "Vsi so moji prijatelji, nekateri še to ne. Z Adelom sva se videla dvakrat, trikrat. Nikoli nisva šla skupaj na pijačo. Patricka poznam, je zelo v redu človek, ampak z njim nimam nič. Nikoli nisem imela," je pojasnila Tina.

In kako je sama doživljala dneve, ko so se mediji razpisali o domnevni romanci s prometnim ministrom? "Večja težava je bila, kako se je počutil moj fant. Zanj je bilo to napornejše. Jaz vem, kaj je res in kaj ni in zato se nisem preveč 'sekirala'," je razložila.

"Niso vse misice puhloglave"
Tina velja za glasno nasprotnico stereotipa, da so vse misice puhloglave. Zakaj se zgodi, da dekleta na lepotnih izborih preprosto "zmrznejo", ko morajo odgovarjati sedmi sili? "Dekle staro 18 let. Prvič je pred kamero. Ima zelo naporen dan. Dvanajst ur vadi na tistem odru. Potem zmaga in pred njo je petnajst novinarjev. Vsak jo nekaj sprašuje in ji postavlja po domače povedano 'butasta' vprašanja. Potem pa kakšna kaj ven 'blekne'," je bila slikovita Tina, sicer študentka analitske sociologije.

Kmalu si boste lahko pogledali, kaj Tino čaka v prihodnjih mesecih in ali bo tudi sama napisala knjigo.

Kot je povedala Tina, se tudi sama ni mogla izogniti tovrstnim nagovarjanjem: "Spomnim se, ko sem jaz zmagala. Jaz sem rekla, da ne bom nikoli pela, oni pa so me prepričevali, da zapojem We are the Champions. Sramota." In koliko vrat odpre naziv mis Hawaiian Tropic? "Odvisno, koliko si jih dekle samo odpre. Nekatera dekleta ne naredijo nič, druga pa zelo veliko - npr. Nina Osenar."

Tina podpira letošnji izbor mis Slovenije
Tina se te dni vrača za knjige, saj jo čaka pisanje diplome, kljub temu pa spremlja aktualno dogajanje tudi na drugih lepotnih tekmovanjih. Tako je spremljala tudi letošnji izbor za mis Slovenije, toda le prek objav na internetu. "Podpiram, da so takole izbrali, ker so jo želeli še letos poslati naprej na svetovno tekmovanje, zato jim ni preostalo drugega, kot da so jo na hitro izbrali," je o načinu izbora letošnje mis Slovenije spregovorila Tina.

Kdo je osvojil Tinino srce