Mario Galunič bo v nedeljo, 20. septembra, začel novo sezono nedeljskih oddaj Spet doma. Foto: Žiga Culiberg
Mario Galunič bo v nedeljo, 20. septembra, začel novo sezono nedeljskih oddaj Spet doma. Foto: Žiga Culiberg
Mario že nestrpno čaka nedelje

Z novo sezono oddaje namreč prihaja tudi nova rubrika Vaši gostje, v kateri lahko gledalci prek elektronskega sporočila predlagajo gosta, ki bi si ga želeli videti v oddaji. Po besedah Maria je bil odziv gledalcev odličen, saj so še pred začetkom nove sezone dobili več kot 100 predlogov, pri čemer je "edini pogoj, da človek še ni bil pri nas".

Mario je bil glede prve gostje po izbiri gledalcev še skrivnosten, zaupal pa nam je, da se bo v nedeljo, 20. septembra, mudil v družbi Slovenke leta, pesnice Neže Maurer in igralca Jureta Ivanušiča. Za glasbene točke pa bodo poskrbeli Anika Horvat z zmagovalno skladbo letošnje Slovenske popevke Samo ti, energična Alya s skladbo Brazil in "baladno razpoloženi" Jan Plestenjak. Za smeh in sproščenost bodo tudi v tej sezoni skrbeli profesorji, na prvo nedeljo pa bo to profesor Ratislav Zelenik, ki ga igra odlični Marjan Šarec.

Celoten pogovor z Mariem si lahko ogledate v videu na desni.

Po besedah Maria je nova sezona nadaljevanje prejšnje, z manjšimi spremembami. "V glavnem bodo gledalci dobili nazaj tisto, kar so junija izgubili," je pojasnil in dodal, da tako ostaja tudi priljubljena rubrika Med dvema zboroma, ki pa bo tokrat nekoliko krajša.

Zbori ostajajo, TV-zvezdo pa čaka nova naloga
V treh mesecih se bo pomerilo osem zborov, že 20. septembra pa se bosta za glasove gledalcev potegovala zbora iz Štajerske in Primorske. Nova sezona pa bo vendarle drugačna za Matejo Knaus, ki je v prejšnji sezoni slavila v tekmovanju Nova zvezda si ti! Mateja se bo v rubriki Spet zdoma z avtodomom podala v različne kraje po Sloveniji in tamkajšnje prebivalce povabila k sodelovanju v nagradni igri ter se s terena javljala v studio.

Mario je pogrešal adrenalin
Maria smo še vprašali, ali že nestrpno čaka, da bo lahko znova pozdravil obiskovalce v studiu in gledalce pred domačimi zaloni. "Nestrpno čakam nedelje, ob 19.55, ko se prižgejo lučke in kamere, ko adrenalin naredi svoje," je sklenil Mario in dodal, da upa, da bodo zadnji stresni dnevi pred novo sezono čim prej za njim in bo "spet v sedlu".

Mario že nestrpno čaka nedelje