Od leve proti desni: Katja Tratnik, Maruša Ofak, Rok Smolej in Urška Vahtar. Foto: MMC RTV SLO
Od leve proti desni: Katja Tratnik, Maruša Ofak, Rok Smolej in Urška Vahtar. Foto: MMC RTV SLO

Dobro jutro bo še naprej svetovalna oddaja, na katero se lahko gledalci obrnejo z najrazličnejšimi vprašanji. Še vedno bomo spoznavali zanimive ljudi, potovali skozi čas in v preteklost, spremljali kulturne dogodke, filmske novosti, zanimivosti in se zbudili ob jutranji telovadbi.

Stalnica v oddaji ostajajo pozitivna energija, kuharski in vrtnarski nasveti, priporočila o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja, recepti iz domače lekarne in astrološki namigi.

Nova pa ni le scena, ki je nastala po zamisli Mojce Vilhar. Novost v oddaji bodo jutranja soočenja, v katerih bodo sogovorniki podali mnenja o najrazličnejših temah. Vsebinsko bodo oddajo popestrili vklopi s terena. Terenska ekipa bo skoraj vsako jutro v središču dogajanja, od koder se bo javljala v studio, voditeljica Katja Tratnik pa se veseli petkov z narodno-zabavno glasbo.

Ob četrtkih bo na sporedu nova nagradna igra Zbudi se, Slovenija! Tanja Postružnik bo na terenu lovila naključne mimoidoče in jim zastavljala naloge, s katerimi si bodo lahko pridobili nagrade.

Voditelji, med katere se je vrnila tudi Maruša Ofak, zagotavljajo, da bodo ostali nasmejani še eno uro dlje. V ljubljanskem studiu so za vsak dan v tednu pripravili voditeljske pare, ki bodo skupaj vodili oddajo, enkrat tedensko pa bodo gledalcem dobro jutro zaželeli tudi gostujoči voditeljski obrazi.

Voditelji in ustvarjalci oddaje Dobro jutro so nam povedali, kaj novega lahko pričakujemo v oddaji.