Vili Resnik se bo moral, če se ne bo odpovedal 'pregrešnemu' čokoladnemu namazu, malo več gibati. Foto: MMC RTV SLO
Vili Resnik se bo moral, če se ne bo odpovedal 'pregrešnemu' čokoladnemu namazu, malo več gibati. Foto: MMC RTV SLO
Znani Slovenci hujšajo

V oddaji Dobro jutro, edini jutranji oddaji na slovenskih televizijah, ki jo gledalci prvega programa Televizije Slovenija lahko spremljajo vsak delavnik od 7. ure naprej, bo pet znanih Slovencev (Brigita Vrhovnik, Oto Pestner, Magdalena Kropiunig, Gregor Škoflek in Vili Resnik) naslednjih šest tednov hujšalo pred očmi vse Slovenije. Ekipa oddaje Dobro jutro bo njihov napredek spremljala vsak ponedeljek. Prvo srečanje slavnih na dieti si oglejte v priloženem videoposnetku.

Trudili se bodo živeti zdravo in oblikovati svoje telo, ekipa oddaje pa bo ugotavljala, ali se bodo zmogli odpovedati pregrešnim razvadam. Kandidati bodo odvečne kilograme izgubljali pod zdravniškim nadzorom nepopustljive Tine Sentočnik, doktorice medicine.

Slovenska kraljica jodlanja Brigita Vrhovnik si želi izgubiti 20 odvečnih kilogramov, a se bo težko odpovedala kavi s sladkorjem. Za legendo slovenske zabavne glasbe Ota Pestnerja je hujšanje življenjski projekt in upa, da mu bo tokrat končno uspelo. Simpatična koroška igralka Magdalena Kropiunig je obljubila svojemu možu, da bo izgubila sedem odvečnih kilogramov. Klepetavi radijski voditelj Gregor Škoflek želi, da bi ob koncu akcije tehtnica pokazala dvomestno številko. Pevec Vili Resnik pa si želi zmanjšati obseg svojega trebuha, a se za zajtrk ni pripravljen odpovedati čokoladnemu namazu.

"Trebuh mi ne pristaja"
Iz MMC-ja smo poklicali prav Vilija Resnika, saj se na prvi pogled zdi, da nima ravno resnih težav s kilogrami. Priljubljeni pevec pri višini 177 cm tehta 85 kg. Vili priznava, da sicer skoraj ne spada v zgoraj omenjeno druščino slavnih bolj ali manj močne postave, a bi se vseeno rad znebil odvečnih maščobnih blazin na trebuhu, saj je prepričan, da mu ne pristajajo.

In kako se bo Vili, ki še nikoli ni bil na dieti, lotil hujšanja? "Tako, kot bodo rekli, odpovedati pa se bom moral določeni substanci, ki jo uživam vsako jutro - čokoladnemu namazu. To bo zame res grozno, ampak bomo nekako preživeli," je potožil Vili, ki ima zelo rad tudi mleko, ljubezen do sladkarij pa ga spremlja že od otroštva.

S čim pa bo pevec nadomestil svojo največjo pregreho, čokoladni namaz? "Z ničimer. No, kdaj bom morda lahko malo pogoljufal, ampak bom moral zato več migati. Na oddaji imajo strokovnjake, ki se bodo s tem ukvarjali," na pomoč računa pevec.

Znani Slovenci hujšajo