Za dobrodelne namene je priigral 308.000 tolarjev. Foto: Matjaž Očko
Za dobrodelne namene je priigral 308.000 tolarjev. Foto: Matjaž Očko
Peter Poles
Tv-voditelj je najboljši v bovlingu. Foto: RTV SLO

V Celje so iz svojega "Kransterdama" prišli režiser nizkoproračunskega filma Mitja Okorn, producent Pavel Okorn in igralca Miki Bubulj ter Adnan Omerović.

Najbolje se je odrezal Miki Bubulj, ki je tako za dobrodelne namene s priigranimi 154 točkami prispeval 308 tisoč tolarjev. Skupaj so vsi zvezdniki v 14 igrah zbrali 3.725.000 tolarjev.

Pokal Bovling zvezd bo najboljšemu zvezdniku podeljen januarja 2006. Takrat bodo organizatorji bovlinga tudi slovesno podelili vsa zbrana sredstva predstavnikom Male hiše iz Pilštanja.

Končni zmagovalec je Peter Poles
Vrstni red zvezdnikov po zadnji odigrani tekmi je sledeč. Zmagal je že nekaj mesecev vodilni Velenjčan Peter Poles, drugo mesto je obdržal rokometaš Uroš Zorman, tretje mesto pa so osvojili člani ekipe Tu pa tam.

Sledijo repar Six Pack Čukur, veslači Matej Prelog, Luka Špik in Davor Mizerit, šesto mesto si delijo pevka Rebeka Dremelj in skupina Atomik Harmonik, na sedmem mestu je končal štajerski pevec Sebastian, za njim so se zvrstili duet YO-ZO, Tina G, Domen Kumer, Saška Lendero in TrIIIple, na zadnjem mestu pa je bovling končala pevka Alya.