Zaščitni barvi ragbistov The Rabbitohs sta zelena in rdeča. Foto: EPA
Zaščitni barvi ragbistov The Rabbitohs sta zelena in rdeča. Foto: EPA

Nove uniforme z Armanijevim podpisom bodo predstavili 19. marca, natančno eno leto po tem, ko je Crowe postal solastnik ragbijskega kluba The Rabbitohs, za katerega je navijal že dolga leta.

Armani je tudi športni navdušenec
Giorgio Armani je novinarjem razložil: "Najbrž se sprašujete, zakaj se italijanski modni kreator ukvarja z uniformami za avstralske ragbiste. Za to imam dva zelo dobra razloga. Russell je moj dobre prijatelj, ki pa me ne pokliče velikokrat. Ko pokliče, gre ponavadi za nekaj zelo pomembnega. Ali rabi obleko za na podelitev oskarjev ali pa želi, da oblečem njegove Rabbitohs. Drugi razlog pa je, da imam zelo rad šport. Športniki so zame gladiatorji današnjega časa." Armani je izdal, da bodo neformalna oblačila za prosti čas v rdeči in zeleni barvi, saj sta to barvi, v katerih Rabbitohs igrajo že od ustanovitve leta 1959.

Z dvignjenimi glavami v Armaniju
Russell Crowe pa je poudaril, da imajo Italijani in Avstralci veliko skupnega: "Vsi smo zelo ponosni na svojo kulturo in obsedeni s športom. Na tekme bomo prišli s še višje dvignjenimi glavami, saj bomo oblečeni v Giorgia Armanija."