Giorgio Armani obljublja, da se še ne bo kmalu upokojil. Foto: EPA
Giorgio Armani obljublja, da se še ne bo kmalu upokojil. Foto: EPA

Armani je sporočil, da bo v soboto, 24. februarja, na posestvu milijonarja Rona Burkla na Beverly Hillsu pokazal zadnjo kolekcijo svoje linije Privé, v prvih vrstah pa bosta gotovo sedeli Victoria Beckham in Katie Holmes, ki radi nosita Armanijeve kreacije.

Italijan nima rad dolgih poletov
Na modni reviji, na katero bodo povabljeni le izbranci, bo Armani pokazal oblačila visoke mode za pomlad in poletje 2007. "To je zame zelo pomemben dogodek in vesel sem, da bom praznoval s predstavitvijo kolekcije visoke mode." Armanijeva vrnitev v Los Angeles je za marsikoga veliko presenečenje, saj 73-letni italijanski modni guru zadnja leta zelo nerad potuje, izogiba pa se predvsem dolgim poletom čez Atlantski ocean. Podelitve oskarjev se je Giorgio Armani nazadnje udeležil leta 1992.

Modni oblikovalci sicer že nestrpno pričakujejo podelitev zlatih kipcev, ki je že tradicionalno priložnost, da ves svet vidi zvezdnice v njihovih oblačilih. Mnogi menijo, da bo prav Armani prvo ime med modnimi oblikovalci na letošnji podelitvi, kjer se bo zbrala vsa smetana sveta filma.