Keri se nikoli ni videla v vlogi modela, kaj šele manekenke, saj je visoka samo 163 centimetrov. Foto: EPA
Keri se nikoli ni videla v vlogi modela, kaj šele manekenke, saj je visoka samo 163 centimetrov. Foto: EPA
Keri Russell in Tom Cruise
Letos se je veliko sprehajala po rdečih preprogah, saj je s Tomom Cruisom zaigrala v filmu Misija: nemogoče 3. Foto: EPA

Keri, ki je zaslovela v nadaljevanki Felicity, letos pa se je na velikem platnu predstavila s Tomom Cruisom v filmu Misija: nemogoče 3, je že posnela oglas za novo bleščilo za ustnice, ki naj bi se na ustnicah obdržalo kar deset ur, torej petkrat dlje kot običajna bleščila.

Američani bodo Keri že avgusta lahko občudovali na modnih revijah in televiziji. Keri je pojasnila, da je to šele drugi oglas, ki ga je posnela: "Ko sem začenjala, sem posnela reklamo za dezodorant, a mislim, da je na koncu sploh niso predvajali. Tako da sem pravzaprav začetnica. Izkušnja pa se mi je zdela precej manj stresna kot snemanje filmov - delali smo samo dva dni, ne pa par mesecev ali vse leto."

Keri proti nindžam
Oglas, ki ga bodo predvajali na televiziji, pa je Keri opisala kot mini akcijski film, v katerem se lepo naličena pogumno bori s skupino nindž. Sicer pa je Kerijina vzornica v lepotni industriji kar Christie Brinkley, dolgoletni obraz CoverGirla.