Noben kos oblačila v njeni kolekciji ne stane več kot 20 dolarjev. Foto: EPA
Noben kos oblačila v njeni kolekciji ne stane več kot 20 dolarjev. Foto: EPA

Zaradi žensk povsod po svetu naj bi se igralka tudi odločila, da bo oblikovala jesensko kolekcijo oblačil Bitten. Pomembno se ji zdi, da lahko do modnih oblačil dostopajo tudi ženske, ki niso iz velikih mest.

Njena znamka je primerna tudi za močnejše ženske, saj mnogi modni oblikovalci ne izdelujejo oblačil, ki imajo konfekcijsko številko več kot 40. "Niso kreatorji tisti, ki bi se morali odločiti, kaj lahko obleče močnejša ženska. To je njena odločitev, mi moramo narediti oblačila za različne postave."

Oblačila morajo biti primerna za sina
Igralka se zaveda, da njena kolekcija oblačil ne bi bila tako uspešna, če ne bi prej nastopala v nadaljevanki, kjer je igrala kolumnistko z zelo dobrim modnim okusom. "Vem, da moja oblačila kupujejo ženske, ki so občudovale nadaljevanko. Zato sem se odločila, da naredim svojo kolekcijo, da lahko moj slog posnemajo in ga hkrati kupijo po dostopnih cenah."

42-letna igralka priznava, da si lahko privošči najdražja oblačila znanih modnih kreatorjev in jih tudi hitro zavrže, ampak si takšnih oblačil ne želi. "Ko se igram s sinom ali ga peljem v šolo, ne potrebujem oblačil priznanih znamk. Potrebujem nekaj, kar je modno, lepo in s primerno ceno. Svojemu sinu želim reči, da si lahko obriše nos v moj polover, ne da bi me bilo ob tem strah za oblačilo."