Če na Sofio zakon gravitacije res ne deluje, bo znano, ko bo Pirelli predstavil koledar za leto 2007. Foto: EPA
Če na Sofio zakon gravitacije res ne deluje, bo znano, ko bo Pirelli predstavil koledar za leto 2007. Foto: EPA
Modna kreatorja Dolce & Gabbana
Nekoč ljubimca, danes le še poslovna partnerja, skupaj nastopata v oglasu za Motorolo. Foto: EPA

Eden tistih, ki dejanja Lorenove ne odobravajo, je italijanski modni oblikovalec Stefano Gabbana, polovica modnega dueta Dolce & Gabbana.

Stefano, ki sicer ne slovi kot pretirano kreposten, meni, da bi "morala Sofia obdržati obleko na sebi." Italijan je pojasnil: "Nisem navdušen nad slačenjem Lorenove za Pirelli. Za kaj sploh gre? Mislim, saj je čudovita ženska, ampak čudovita starejša ženska. Treba je vedeti, kdaj je dovolj in dati priložnost mlajšim."

Je 72 let res preveč?
Čutna Rimljanka bo 20. septembra dopolnila že 72 let, pred kratkim pa je zmagala na izboru za naravno najlepšo žensko na svetu, ki je potekal na svetovnem spletu. Za Pirelli naj bi Sofio, ki prisega na nego z olivnim oljem, fotografirali "oblečeno" samo v Damianijeve uhane.

"Gejevski" oglas spet razburja
44-letni Stefano Gabbana in 48-letni Domenico Dolce, ki sta leta 1986 predstavila prvo modno kolekcijo in bila dolga leta par tudi zasebno, pa sta v središču pozornosti zaradi tiskanega oglasa za Motorolo. V njem Domenico eno roko nežno naslanja na Stefana, v drugi pa drži zlati mobilni telefon. "Oglas je zelo zgovoren, tudi če ne vemo, da sta bila moška včasih v resnici ljubimca," so zapisali v Indiji, kjer je oglas dvignil veliko prahu.

Ljubezni ni več, posel ostaja
Dolce in Gabbana sta februarja 2005 sporočila, da se po 19 letih razhajata, "a to je le ljubezenski razhod in nikakor ne poslovni", sta povedala takrat. Z Motorolo sta sodelovala že lani, ko sta oblikovala zlati mobilnik RAZR V3i - izdelali so jih je tisoč, prodajali pa so jih v butikih Dolce & Gabbana. Letos so sodelovanje ponovili in kupcem ponudili zlat in srebrn mobilnik, ki stane "skromnih" 550 dolarjev, serija pa ne bo omejena.