Ste že obiskali Laško? Foto: www.thermana.si
Ste že obiskali Laško? Foto: www.thermana.si

Akcija je drugič zapored potekala pod okriljem podjetja Alpe Adria marketing in uredništva radijske oddaje Dobro jutro, Slovenija, wellness centre pa je poleg obiskovalcev ocenjevala tudi posebna komisija, ki je najboljšo oceno namenila Sunny Studiu iz Ljubljane, Wellness centru Živa z Bleda in Wellness centru Balnea iz Dolenjskih toplic.

V kategoriji rezidenti je po mnenju javnosti najboljši wellness klub pri nas Wellness Vodnega mesta Atlantis. Na drugo mesto se je uvrstil Wellness Harmonija, tretji pa je Sunny Studio. V kategoriji turizem - mali so se zmage veselili v Spa Armonija iz Term Olimia, drugo mesto je osvojil Wellness Vivat iz Term Vivat, tretje pa Wellness Živa z Bleda.

V tretji kategoriji, turizem - veliki, se je na najvišje mesto uvrstil Spa center Wellness parka Laško. Sledijo mu Terme Ptuj z Valens Augusta Wellnesom, na tretjem mestu pa je Balnea iz Dolenjskih toplic.

Akcija je potekala od konca lanskega poletja do konca pomladi, ko je ekipa radijske oddaje Dobro jutro, Slovenija obiskovala slovenske wellness centre. Štirinajst jih je predstavila širši javnosti, istočasno pa je potekalo tudi glasovanje. V sredo so organizatorji na Ptuju pripravili zaključno prireditev, kjer so tudi razglasili letošnje zmagovalce.

A. P.