Foto:
Foto:
V kolačke je dal posušene lističe marihuane, pri tem pa so ga zalotili.
Po novem bodo beloruski vojaki nosili baletne čeveljce, konec je s težkimi vojaškimi škornji.

Bombnik, katerega krilo meri 30,5 metra, ima motorje in stoji na vhodu letališča Blackpool. Izklicna cena zanj je 6.000 funtov, kupec pa ga mora priti iskat kar na letališče.

Lastnik bombnika Brian Bateson, drugače tudi inštruktor letenja, je kot razlog za prodajo navedel širitev letališča, za kar potrebuje prostor, na katerem stoji bombnik.

V kolačkih je bila marihuana
Nekega šolarja so izključili iz šole, saj je pri gospodinjstvu pripravil kolačke, ki so vsebovali marihuano. Mladeniča so izključili iz akademije Westhill v Aberdeenshireju.

Policisti, ki primer raziskujejo, so povedali, da je dijak iz drugega letnika, sošolci pa so opazili, da je fant v kolačke vsul nekaj, česar oni niso imeli na mizah, zato so ga prijavili učiteljem.

Kakšna kazen, poleg izključitve iz šole, še čaka nadarjenega mladeniča, ki je hotel speči posebne kolačke, ni znano. O njegovi usodi bo najverjetneje odločil sodnik.

Vojaki bodo plesali balet
Vojaki v Belorusiji so dobili navodilo, da se morajo udeležiti baletnih vaj, da bi tako izboljšali disciplino in predanost vojski. Višji vojaški časniki so izjavili, da se morajo vsi, tako oficirji kot navadni vojaki, naučiti plesati balet in ljudske plese. Menijo, da naj bi plesni gibi in strastna glasba pripomogli k uspehu vojske.

Najvišji dobitek na lotu ...
Neki igralec lota v Bolgariji je v nedeljo zadel rekorden znesek - 1.226.290 evrov, tako da je uganil šest izžrebanih številk. Dobitek je kar desettisočkrat višji od povprečne plače, ki znaša med 130 in 150 evrov. Imena srečnega dobitnika niso objavili zaradi varnostnih razlogov.