Bo Charlie Harper res zapeljal v smrt? Foto: YouTube
Bo Charlie Harper res zapeljal v smrt? Foto: YouTube

Številni so bili prepričani, da se bo lik Charlieja Harperja v podobi (nepoboljšljivega ženskarja, ki se vdaja opojnim substancam in mu vulgarnost ni tuja) Charlieja Sheena odpravil samo na "kratke počitnice", ta čas bo zvezda Kutcher, nato pa se bo Sheen vrnil v velikem slogu in ga izrinil.

A ameriški mediji danes poročajo, da so jim viri bilzu televizijske mreže CBS zaupali, da ustvarjalec serije Chuck Lorre ne želi, da bi se Sheen še kdaj vrnil v kožo Charlieja Harperja, v njej pa ne želi videti niti Kutcherja. In zato mora Charlie Harper umreti. Pripravili naj bi že nekaj mogočih scenarijev smrti priljubljenega lika, za zdaj pa je najbolj verjetno, da bo v prvem delu nove sezone, ki jo bodo predvidoma začeli snemati 5. avgusta, Charlie Harper s svojim avtomobilom zapeljal čez rob pečine.

Pred dnevi pa so se sicer pojavile govorice, da je Sheen podpisal pogodbo z Lionsgate Television o glavni vlogi v novi seriji, ki bo na las podobna uspešnici Dva moža in pol, vendar so danes pri družbi TBS to novico zanikali.