Kate in Kate - katera je prava prihodnja princesa? Foto: EPA/Daily Mail (Stephanie Schaerer)
Kate in Kate - katera je prava prihodnja princesa? Foto: EPA/Daily Mail (Stephanie Schaerer)

21-letna Kate Bevan je tako podobna prihodnji princesi, da se je odločila pustiti službo in unovčiti svoj videz: postala bo poklicna dvojnica Kate Middleton. Kot je (nekdanja?) lekarniška pomočnica povedala za Daily Mail, so jo na ulici zdaj začeli ustavljati mimoidioči, ki mislijo, da gre za "tisto pravo" Kate.

Bevanovi sicer že leta govorijo, da je podobna Middletonovi, a po zaroki je vse skupaj postalo "neresnično", pravi: "Skoraj vsak, ki pride skozi vrata lekarne, nekaj pripomni in je popolnoma zaprepaden."

Dvojnica se mora znebiti naglasa
Bevanova bo sicer najprej morala zvaditi posnemanje glasu in izražanja dvojnice, zato si je že omislila govorne vaje, na katerih se bo poskušala znebiti svojega naglasa, značilnega za angleško okrožje West Midlands, da bo slišati bolj kot prefinjena in na prestižni univerzi St. Andrews (prav tam sta se spoznala s princem Williamom) izobražena Kate Middleton.

Bevanova, ki je tudi sama mladoporočenka (s soprogom sta se vzela maja), pravi, da se že zdaj počuti "kot slavna osebnost", in je navdušena nad svojim princem, ki ji je še bolj všeč kot prihodnji kralj. "Moj soprog je bolj podoben Harryju kot Williamu," pravi in dodaja, da je William sicer videti prijeten, a "ni njen tip".