Karl s svojo ljubljenko. Foto: Facebook
Karl s svojo ljubljenko. Foto: Facebook

"Na mojo veliko žalost ne obstaja možnost poroke med ljudmi in živalmi," je začel Nemec izpoved ljubezni do svoje mačke v pogovoru s CNN-jevo novinarko Alino Cho in dodal: "Nikoli si nisem mislil, da se bom tako zaljubil v to mačko."

Oblikovalec, ki naj bi navdih za najnovejšo kolekcijo za Chanel našel v modrih mačjih očeh, Choupette nadvse razvaja. Kosmatinka ima tako svojo mizico za večerjo, posebno blazino za spanje, svoj osebni iPad, ter profila na priljubljenih socialnih omrežjih Facebooku in Twitterju. Medtem ko je na prvem novinka, je na Twitterju dejavna že nekaj časa, sledi pa ji več kot 28.000 ljudi.

Mačka ima tudi dve osebni pomočnici, ki sta ji na voljo 24 ur na dan. Naloga služkinj je tudi, da ob Karlovi odsotnosti v poseben zvezek zapišeta vse, kar je mačka počela čez dan, da bi bil modni oblikovalec seznanjen, kaj se dogaja z njegovo ljubljenko, tudi ko njega ni doma.

Choupette je v Karlovo življenje prišla pred enim letom - modni oblikovalec je prijatelju naredil uslugo ter za dva tedna v varstvo vzel njegovega hišnega ljubljenčka, toda Karl se je v tem času tako zelo navdušil nad mačko, da je ni želel vrniti. Vse od takrat sta Karl in Choupette neločljiva.