Foto:
Foto:
Dogajanje v hiši je bilo mogoče spremljati tudi po televiziji.

To sem jaz je bila mednarodna oddaja, v kateri je sodelovalo po šest deklet in fantov iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne gore ter Makedonije.
Resničnostni šov
Izbrani sodelujoči so naslednjih 90 dni preživeli v hiši v elitnem predelu Skopja, kjer so jih 24 ur na dan neprekinjeno spremljale kamere. Nekaj kandidatov so sicer zamenjali, vendar pa je glavnina ostala, dokler jih gledalci oddaje niso izločili.
Dogajanje v hiši v Skopju, kjer so bili kandidati zaprti in iz katere niso smeli, je bilo mogoče na malih zaslonih spremljati petkrat na dan v 10- do 15-minutnih izsekih, vsak večer pa so pripravili še posebno, nekoliko daljšo studijsko oddajo, v kateri so moderatorji in gosti strnili vtise o dogodkih tistega dne, svoje mnenje pa so prek telefonov lahko podali tudi gledalci.
Oddaja je bila zelo priljubljena predvsem v Makedoniji, glede na odziv gledalcev in gledalk pa jo je spremljalo občinstvo v vseh “sodelujočih” državah. Organizatorjem sicer lokacije, na kateri so bili kandidati, ni uspelo obdržati v tajnosti, tako da so se pred meščansko vilo v Skopju pogosto zbirale skupinice radovednežev in tistim, ki so bili notri, včasih tudi kaj zakričali.
Glasovanje
Vsakih 20 dni so gledalci izločili po eno dekle in enega fanta, zadnji pa naj bi prejel nagrado v višini več kot 10.000 evrov. To pa je Miroslav oziroma Miro iz Ljubljane, ki je že od samega začetka šova veljal za enega glavnih favoritov, množico glasov pa si je nabral predvsem s svojim igranjem kitare in prepevanjem.
Slovenec Miro
V svoji predstavitvi je Miro tudi zapisal, da se je za sodelovanje v oddaji odločil predvsem za to, da bo lahko predstavil svoj glasbeni talent in tudi tako dobil kakšnega poslušalca ali pa priložnost za poslovno sodelovanje. 28-letnik pred kamerami ni bil zadržan in je med drugim poskrbel, da so o njem govorili tudi, ko je skočil v posteljo z ljubko kanidatko iz Srbije.
O sebi Miro pravi, da si rad ogleda dober film, spremlja nogomet in košarko, na prvo mesto pa vselej postavi glasbo. Tako je med svojimi najljubšimi izvajalci naštel Georgea Michaela, Sade, Michaela Boltona in zasedbo Bijelo Dugme. Cilj življenja pa temnolasi Miro vidi v tem, da je to dolgo in izpolnjeno, ter da pustiš nekaj vrednega tistim, ki pridejo za teboj.