"Kandidati morajo pokazati zanimanje za zgodovino in raziskovanje ameriškega pivovarstva," je za Washington City Paper povzela kuratorka muzeja Paula Johnson.
"Za temo nove razstave smo iskali nekaj, kar se je po drugi svetovni vojni močno spremenilo. Raziskovali smo vino, kavo, sir, kruh in številne druge stvari, a nekako nam je v oči najbolj padlo prav mikropivovarstvo."
Trenutno imajo ogromno podatkov o pivovarstvu iz 19. in zgodnjega 20. stoletja ter zelo malo od leta 1960 naprej. Prav to obdobje pa predstavlja čas, ko so mikropivovarne doživele največji razcvet.
Najmanj triletno delo pod okriljem muzeja bo vključevalo potovanja z ogledi pivovarn, pogovore s pivovarji, pisanje člankov o pivu in seveda degustacije. Kandidat, ki bo dobil službo, bo zaslužil približno 69.000 evrov letno.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje