Pauline Potter v intervjujih odkrito pripoveduje o svojem življenju, kamor dovoli tudi novinarskim kameram in fotoaparatom. Foto: Youtube
Pauline Potter v intervjujih odkrito pripoveduje o svojem življenju, kamor dovoli tudi novinarskim kameram in fotoaparatom. Foto: Youtube
Pauline Potter
Pauline pri vsakodnevnih opravilih pomaga tudi njen sin Dillon. Foto: Youtube

47-letnica se je razgovorila v intervjuju za britansko revijo Closer in opisala, kako ji je ponovno izvajanje posteljnih igric z nekdanjim možem pomagalo pri izgubi teže.

"V postelji se sicer ne morem veliko premikati, ampak z eno posteljno seanso izgubim kar 500 kalorij - že samo zibanje je odlična vaja," je brez dlake na jeziku priznala Pauline in priznala, da z Alexom seksata tudi po sedemkrat na dan. "Obožujeva predigro in masažo, poleg pravega seksa pa rada tudi zadovoljujem Alexa. Moja postelja je ojačana, a čeprav ne morem kupovati seksiperila, si okoli sebe ovijem kakšno lepo rjuho," je opisala vzdušje v njuni spalnici.

Končala v knjigi rekordov
Pauline in Alex sta se leta 2002 spoznala prek spleta, poročila sta se leta 2005, ker pa se ni ujel z njenim najstniškim sinom Dillonom, sta se ločila tri leta pozneje. Pauline je zaradi ločitve padla v depresijo in se začela tolažiti z ogromnimi količinami hrane, zato se je še bolj zredila. Nazadnje celo toliko, da je končala v Guinnessovi knjigi rekordov kot najdebelejša ženska na svetu, kar ji je prineslo veliko medijsko pozornost.

Mož tehta manj kot njena noga
Takrat jo je obiskal tudi nekdanji mož in strast med njima je znova vzplamtela, kar je novembra lani za britanski The Sun opisal tudi Alex: "Prvi dan, ko sva bila spet skupaj, sva seksala šestkrat v 24 urah. Čeprav ena njena noga tehta več kot jaz, lahko njeno telo namestiva tako, da je seks ugoden za oba." Alex, ki tehta le 63 kilogramov, je priznal, da morata biti kljub vsemu zelo previdna: "Seks je zelo nevaren, saj se postelja v vsakem hipu lahko podre, zato se lahko resno poškodujeva ali celo umreva ob udarcu." Dodal je še: "Ne glede na to, kaj si nekateri mislijo, je Pauline odlična v postelji. Je najboljša ženska, s katero sem spal!"