Igralci se bodo morali spopasti z izzivom igranja na daljavo. Foto: IMDb
Igralci se bodo morali spopasti z izzivom igranja na daljavo. Foto: IMDb

Čeprav se ukrepi za omejitev stika med ljudmi in širjenje virusa počasi odpravljajo tudi v ZDA, so se mnoge produkcijske hiše odločile za lastne omejitve, da bi zaščitili svoje osebje. Največja težava pri ohranjanju varne razdalje med igralci so seveda intimni ljubezenski prizori, kar režiserji in producenti zdaj rešujejo na zanimive načine.

Na snemanjih serije Drzni in Lepi, na primer, bodo partnerji igralcev igrali ljubezenske dvojnike. Kot je za portal BuzzFeed povedal izvršni producent serije Bradley Bell, sodobna tehnologija na področju maske in produkcijske tehnologije omogoča, da gledalci ne bodo opazili razlike.

Serija sodi med najbolj priljubljene ameriške televizijske nadaljevanke. Od začetka njenega predvajanja leta 1987 so v 33 sezonah posneli že več kot 8000 epizod. Mnogi oboževalci so se zbali, da bo epidemija prekinila to neverjetno televizijsko tradicijo.

Poleg ljubezenskih dvojnikov bodo uporabili tudi nekaj starih režiserskih trikov za ustvarjanje občutka bližine na zaslonu, čeprav bodo igralci na varni razdalji. "Če igralca posnamemo od blizu, lahko ustvarimo občutek bližine, čeprav drugega igralca morda sploh ni v kadru ali celo na snemanju" je še pojasnil Bell.