Foto: Reuters
Foto: Reuters

Neki par pa je še posebej izstopal. Poročil se je na dan finala, po obredu v mestu Koči pa sta odhitela domov, v 206 km oddaljen Thiruvananthapuramu, da bi si ogledala finale, piše britanski BBC.

Čeprav sta se o večini stvari glede poroke strinjala, nista želela sklepati kompromisov glede tega, za katero ekipo bosta navijala v finalu. Sačin je goreč oboževalec argentinskega zvezdnika Lionela Messija, Athira pa strastna navijačica francoske nogometne reprezentance.

Svojo pripadnost obema reprezentancama sta pokazala tudi na poroki – čez tradicionalna poročna oblačila sta oblekla dresa s številko 10 – nevesta je nosila dres francoskega napadalca Kyliana Mbappeja, medtem ko je ženin oblekel dres argentinskega virtuoza Messija.

Kerala, kjer ima Messi ogromno oboževalcev, je zmago proslavljala še dolgo, navijači so plapolali z argentinskimi zastavami, pripravili so tudi ognjemete.

Predanost države tej igri je prejšnji mesec celo padla v oči Mednarodno nogometni zvezi, ko je tvitnila o navijačih, ki v državi postavljajo velikanske kartonske kipe nogometnih zvezdnikov. Te je opazil tudi brazilski zvezdnik Neymar, ki se je navijačem zahvalil.