Ameriška zakonca sta že med spoznavanjem drug drugega ugotovila nekaj neverjetnega – da sta bila rojena na isti dan. Medtem ko se je Cassidy rodila 18. decembra leta 1996, se je njen bodoči mož rodil točno dve leti kasneje.

"Mislila, da se laže o svojem rojstnem dnevu," je dejala 26-letnica o trenutku, ko je izvedela, da si z možem delita rojstni dan. Ko sta pričakovala svojega prvega otroka, jima je bilo rečeno, da naj bi se ta rodil 27. decembra. "Sprva nisem želela, da bi se rodil na moj rojstni dan, ker sem želela, da bi otrok imel svoj dan," je dejala Američanka, a dodala, da jo je partner prepričal v to, da si je to dejansko začela želeti, poroča Today.

Na večer pred njunim rojstnim dnevom ji je med večerjo v restavraciji odtekla voda, tako pa se jima je posvetilo, da se bo njuna želja dejansko uresničila. Bolnišnica Huntsville za ženske in otroke je v objavi na družbenih omrežjih končno delila, da se je porod sicer začel že 17. decembra, hčerke Lennon Kate pa sta se novopečena starša, ki sta prve ure rojstnega dne tako preživela v bolnišnici, razveselila šele 18. decembra ob pol enih zjutraj.

Tako je ameriški družini uspelo, da si datum rojstva delijo oba starša in otrok. Po besedah alabamske bolnišnice je novi članici družine, ki je po besedah mame in očeta zdrava, nasmejana in popolna, uspelo doseči nekaj, za kar je verjetnost ena proti 133.000. "Če nama je uspelo enkrat, nama bo tudi dvakrat," je v šali dejal Dylan. S trditvijo se je strinjala tudi njegova žena, ki je zagotovila, da se bosta "potrudila", da bo v primeru drugega otroka tudi ta rojen na isti dan.