Adriana želi promovirati državo svojega moža Marka Jarića. Foto: EPA
Adriana želi promovirati državo svojega moža Marka Jarića. Foto: EPA

Brazilska manekenka je po poročanju srbskega portala Blic dejala, da se želi pridružiti možu pri njegovih človekoljubnih projektih in promociji Srbije. Slavna zakonca sta se namreč že sestala s srbskim ministrom za notranje zadeve Ivico Dačićem, ki je že sprejel Adrianino vlogo za državljanstvo ter slavni mankenki obljubil, da bo njena vloga obravnavana prednostno.

Lima in Jarić sta na sestanku notranjega ministra seznanila še s svojimi načrti glede delovanja v humantiranih projektih in promocije Srbije, so glede na poročanju Blica pojasnili v sporočilu za javnost s srbskega Ministrstva za notranje zadeve.

Adriana in Marko v veselem pričakovanju?
Sicer pa se je zvezdniški par v zadnjih dneh že znašel na naslovnicah. Zanimanje zanju je znova obudil Jarićev oče Srečko, ki je medijem razkril, da bo dobil vnuka. "Raje bi videl, da bi o tem povprašali Marka, a kar zadeva mene, se veselim, da bom postal ded, čeprav je to pri nas moških nekoliko drugače," je povedal za tabloid Alo!.

Čeprav je Adriana namigovnja o nosečnosti ves čas zanikala, so jo zdaj potrdili tudi njeni "bližnji prijatelji". Menda manekenka na newyorški promociji parfuma modne znamke Victoria's Secret v široki obleki ni mogla skriti zaobljenega trebuščka.

A. M.