Bosta ljubimca končno dahnila da? Le če bo njegova žena dovolila. Foto: EPA
Bosta ljubimca končno dahnila da? Le če bo njegova žena dovolila. Foto: EPA
Liz je bila dolgo časa spremljevalka Hugha Granta. Foto: EPA

Arun je od začetka leta 2003 ljubimec angleške igralke Liz Hurley. Medtem ko so v indijskem Playboyju namigovali, da par ne bo dolgo skupaj, je zdaj popolnoma jasno, da namerava 40-letna zvezdnica, najbolj znana iz filma o Austinu Powersu, uresničiti svoj načrt glede poroke s 40-letnim Arunom.

Bombajski milijonar je imel veliko težav, preden mu je uspelo, da bi se ločil od žene, italijanske manekenke Valentine Pedroni, celotna njegova družina pa se ni strinjala z ločitvijo.

Arun je zelo ljubosumen moški
Znanci znanega para trdijo, da sta oba zelo nestrpna in bi se lahko zgodilo, da bo poroka zelo, zelo kmalu, a to le v primeru, če si Valentina ne bo tik pred podpisom ločitvenih papirjev premislila. Sicer pa Arun ni navdušen nad igralkino filmsko kariero. Tako mu je bilo na začetku njune zveze zelo težko, ko je videl svojo razgaljeno ljubico v objemu drugega moškega in je potreboval veliko časa, da je ugotovil, da je to samo njeno delo.

Lizine prejšnje zveze
Liz ima iz zveze z ameriškim ljubimcem Stevom Bingom enega sina. Steve je sicer šele na sodišču po tem, ko so bili narejeni testi DNK priznal, da je oče njunega nezakonskega otroka. Pred Stevom je bila Liz dolgo časa v zvezi z angleškim igralcem Hughom Grantom.