Foto:
Foto:
Liz je z nasmehom na ustih spremljala premierno predstavitev svoje kolekcije.

Tako je v hladen in deževen London prinesla nekaj vročice. Kolekcija, ki so jo predstavile seksi manekenke, poleg kopalk vsebuje tudi vse bolj pomembne modne dodatke. Tako je bilo na predstavitvi mogoče videti številna krilca, torbe, klobučke in rute.

Kolekcija z imenim Elizabeth Hurley Beach obsega 21 kosov, ki jih je mogoče med seboj kombinirati. Kopalke so preproste, a zapeljive, piko na i pa jim dajejo zapletena indijska vezenina in ročno nanešeni poldragoceni kamni.

Elizabeth je imela glavno besedo pri vseh fazah nastajanja kolekcije. "Za svojo lastno kolekcijo kopalk sem se odločila, ker sem bila vedno obsedena s poletnimi oblačili in s tem, kaj naj vzamem s seboj na počitnice," je dejala zvezdnica. Glede svojega britanskaga rodu pa je povedala: "Za nas, ki smo odraščali v hladni, deževni deželi, kjer nikoli ne zapustiš doma brez jopice in dežnika, je ustvarjanje takšne kolekcije še večji izziv."

Sicer pa je Harrods pridobil ekskluzivne pravice za prodajo Elizabethine kolekcije v Veliki Britaniji. Premierne predstavitve kopalk sta se udeležila tudi Elizabethin soprog Arun Nayar in lastnik Harrodsa Mohammed Al Fayed.