Zvezdnika sta začela hoditi leta 2004, štiri leta pozneje sta se poročila. Foto: EPA
Zvezdnika sta začela hoditi leta 2004, štiri leta pozneje sta se poročila. Foto: EPA

29-letni branilec londonskega Chelseaja in 26-letna pevka, ki je zaslovela kot članica dekliške zasedbe Girls Aloud, sta bila poročena tri leta in pol, v tem času pa sta postala eden najbolj obleganih, fotografiranih in razvpitih britanskih zvezdniških parov.

"Lahko potrdim, da se res ločujeta," je dejal njen predstavnik, podrobnosti pa ni želel navesti. Cheryl naj od Ashleya ob ločitvi ne bi zahtevala nikakršne denarne odškodnine, postopek pa želita končati še pred začetkom svetovnega nogometnega prvenstva.

Britanski rumeni mediji so velikokrat pisali o Ashleyjevih skokih čez plot, Cherly pa je februarja dokončno prekipelo in je sporočila, da ima njegovih laži in izmišljevanj dovolj, zato ga je zapustila. On se ji je nato tudi javno opravičil in jo prosil, naj ga vzame nazaj, a Cheryl, kot kaže, ni mogla požreti ponosa.

On na zelenicah, ona na odru
Kljub razhodu bosta imela v prihodnjih dneh oba polne roke dela s svojima karierama. Ashley je namreč med 30 izbranci angleškega selektorja Fabia Capella za odhod v Južnoafriško republiko, Cheryl pa ima polne roke dela z glasbenimi nastopi.

Potem ko so se skladbe zasedbe Girls Aloud kot po tekočem traku uvrščale med najbolje prodajane pesmi na Otoku, je po izboru mnogih revij ena najlepših žensk na svetu lani izdala še svoj prvi samostojni album. Tako sam album kot prvi singel z njega, poppesem Fight For This Love, se pogosto vrti na radijskih postajah. Navdih za skladbo naj bi Cheryl našla prav v svojih zakonskih težavah.

Cheryl se je v britanska srca zasidrala tudi kot sodnica v resničnostni oddaji X Factor.