Blondinka s Harvarda naj bi bila noseča, trdijo ameriški tabloidi. Foto: EPA
Blondinka s Harvarda naj bi bila noseča, trdijo ameriški tabloidi. Foto: EPA
Jennifer Lopez in Marc Anthony
Njena prijateljica trdi, da bo pevka letos postala mamica. Foto: Reuters

Nosečnost sta potrdili Britney Spears, ki pričakuje drugega otroka, in režiserka Sofia Coppola, ki je noseča tri mesece. Za zdaj Jennifer Lopez, Sandra Bullock, Reese Witherspoon in Cindy Crawford še poskušajo skriti svoje zaobljene trebuščke.

J. Lo tako molči, a je neka njena prijateljica medijem zaupala, da bo znana pevka in igralka kmalu postala mamica. Sicer pa so mediji že predtem ugibali, da je Jennifer najverjetneje noseča, saj so na fotografijah zvezdnice opazili zaobljen trebušček. Tudi Sandra Bullock je najverjetneje noseča, ugotavljajo, čeprav sama trdi, da se je samo zredila. Za zdaj o zaobljenem trebuščku molči tudi Cindy Crwaford, fotografije pa povedo dovolj.

Sicer pa niso samo zvezdnice na drugi strani Atlantika tiste, ki letos pričakujejo povečanje družine. Tudi pevka Sinead O'Connor je objavila, da je noseča. Otrok naj bi se rodil decembra in po njenih besedah naj bi bilo to natanko na božič. 39-letna pevka, ki je znana po tem, da je leta 1992 v oddaji Saturday Night Live raztrgala papeževo fotografijo, ima že dva otroka, tretjega pa pričakuje z novim partnerjem Frankom Bonadiom.

Letos so že rodile Katie Holmes, Gwen Stefani, Angelina Jolie in Mira Sorvino.