Prvi uradni portret družine Obama, odkar so se vselili v Belo hišo, je posnela slavna fotografinja Annie Leibovitz. Foto: EPA
Prvi uradni portret družine Obama, odkar so se vselili v Belo hišo, je posnela slavna fotografinja Annie Leibovitz. Foto: EPA

Ne - prva dama Michelle Obama pravi, da je njegova najnadležnejša lastnost premoč pri tenisu. Ko igrata, jo namreč skoraj vedno premaga. "Pogosto je boljši od mene," je povedala v pogovorni oddaji Jaya Lena, v kateri je nastopala kar iz Bele hiše prek satelita. "To je lahko precej nadležno."

V kratkem pogovoru, ki si ga lahko v celoti ogledate v videoposnetku spodaj, je Leno iz Michelle poskušal izvleči kar največ podatkov o njenem soprogu in družinskem življenju. Najprej je na vprašanje o soprogovih napakah sarkastično izjavila, da nima nobene in neprepričljivo izdavila: "Popoln je." Nato pa je izdala, da jo najbolj ujezijo njune bitke na teniškem igrišču.

Razvajeni "prvi kuža" Bo
V oddaji se je izkazalo še, da Bo - sloviti pasji ljubljenec Obamovih - živi kot kralj. Prva dama je namreč razkrila, da je kuža svoj prvi rojstni dan praznoval na vrtni zabavi. Bo, ki je predstavnik pasme portugalski vodni pes, se je mastil s torto iz govedine, ki je bila izdelana v obliki pasje hišice. "Res lepo praznovanje je bilo. Na glavi smo imeli posebne čepice za zabave," je povedala Lenu.

So pa v Beli hiši tudi skrivnosti, ki jih Michelle Obama nikoli ne bi razkrila: na primer to, v kaj se bosta hčeri Malia in Sasha maskirali na noč čarovnic. "Za to bi vam morali dostop odobriti varnostna služba," je povedala in dodala: "Hčerki bi me ubili, če bi vam to izdala!"

Leno je želel vedeti še, kaj soprogu zašepeta po govorih: "Po navadi ga prosim, naj odnese smeti," je v šali povedala Michelle, a nato dodala, da ga v resnici pohvali in mu pove, da se je odlično odrezal.