24-letna Lily Allen išče pravo ljubezen. Najraje se ozira za starejšimi moškimi. Foto: EPA
24-letna Lily Allen išče pravo ljubezen. Najraje se ozira za starejšimi moškimi. Foto: EPA

Naslednji jih bo najbrž imel 60. Všeč so mi stari in bogati.

Lily Allen

Bila je že platinasto blond in rožnata kot sladkorna pena, nato pa se je vrnila na rjavo. A za večerjo z nekdanjim fantom Sebom Chewom je Lily Allen spet postala blondinka za eno noč. S pomočjo lasulje. Kot ugiba britanski Daily Mail, je Lily morda upala, da bo nova pričeska prinesla novo ljubezensko srečo (ali pa je nanjo podzavestno vplivala vseprisotna Lady GaGa, malce zlobno dodajajo).

Lily je očividce v londonski restavraciji Nobu presenetila predvsem z dejstvom, da se je spet dobila z didžejem Chewom, s katerim se je pred časom videvala kar dve leti in pol. Po njunem razhodu sta 24-letna Lily in 32-letni glasbenik ostala prijatelja in Lily se po pričevanju "prijateljev" k njemu zateče vedno, ko ji je težko.

Lani se je Lily razšla z Edom Simmonsom, članom skupine Chemical Brothers, potem ko je doživela spontani splav. Pevka je sicer že priznala, da jo privlačijo starejši moški: "Naslednji jih bo najbrž imel 60. Všeč so mi stari in bogati."

Pretresel jo je film Mu pač ni do tebe
Hči komika Keitha Allena, ki jo je nazadnje očaral milijonarski trgovec z umetninami Jay Jopling, je pred kratkim na svojem profilu na Twitterju zapisala, da se boji, da bo ostala sama. "Gledam Mu pač ni do tebe. Mislim, da bom morda sama za vedno. Žalostno," je zapisala na Twitterju. Film Mu pač ni do tebe je drama o zapletenih razmerjih med ženskami in moškimi, v kateri igrata tudi Jennifer Aniston in Drew Barrymore.

Pred kratkim je Lily oznanila tudi, da se bo morda umaknila iz glasbenega sveta: "Razmišljam o tem, da bi pustila glasbo. Po tem albumu in turneji imam čisto nove poslovne načrte, ampak ne morem še razkriti, kaj to bo." Govori se, da bo odprla prestižni oblačilni butik z zaročenko brata Alfieja, Jaime Winstone.

Še preden Lily Allen konča glasbeno kariero, pa jo lahko že danes ob 18.45 ujamete v Zagrebu, ko bo nastopila na festivalu InMusic. Zvezde večera bodo še njeni rojaki Franz Ferdinand ter ameriški rockerji Yeah Yeah Yeahs.

Naslednji jih bo najbrž imel 60. Všeč so mi stari in bogati.

Lily Allen