Včasih obe temnolaski, zdaj pa počasi prehajata na svetlo barvo las. Natalija Verboten je že prava blondinka, 

Rebeka Dremelj pa bo morala za poplnoma svetlo pričesko na frizerskem stolu prestati še nekaj uric. Foto: MMC RTV SLO
Včasih obe temnolaski, zdaj pa počasi prehajata na svetlo barvo las. Natalija Verboten je že prava blondinka, Rebeka Dremelj pa bo morala za poplnoma svetlo pričesko na frizerskem stolu prestati še nekaj uric. Foto: MMC RTV SLO

Veliko znanih se večkrat odloči za spremembe videza. Pogosto tudi s preskušanjem različne barve las. Včasih jim sprememba koristi, včasih pa ni preveč pozitivna.

So vam zvezdnice bolj všeč v blond ali črni različici? Svoje mnenje lahko izrazite na forumu ali v spodnjih komentarjih.

V fotozgodbi vam v črni in blond različici predstavljamo multipraktično Victorio Beckham, igralko Charlize Theron, pevko Christino Aguilera, igralko Lily Allen, pevko Britney Spears, igralke Cameron Diaz, Kate Walsh, Keiro Knightley, Lindsay Lohan ter Nicky Hilton in Ashlee Simpson Wentz.

Med slovenskimi estradnicami sta si lase v zadnjem času v svetlejše tone pobavali pred tem temnolaski Rebeka Dremelj in Natalija Verboten.

A. M.


Victoria Beckham se ni nikoli bala eksperimentiranja s pričeskami. Zdaj modna oblikovalka je bila pred turnejo skupine Spice Girls junija 2007 platinasta blondinka. Lani se je prelevila v temnolasko s kratko modno pričesko.
Igralka Charlize Theron je znana po bolj klasičnem hollywoodskem videzu, tudi pri pričeski. Kot brunetka je presenetila leta 2007 v New Yorku, sicer pa Charlize prisega na svetlejše odtenke.
Christina Aguilera je kot temnolaska prišla na podelitev nagrad NRJ leta 2004, sicer pa ima raje svetle barve. Fotografija z blond različico Christine je bila posneta na podelitvi MTV-jevih nagrad lani.
Britanska pevka Lily Allen se je iz svetlolaske v temnolasko spremenila v nekaj mesecih. Maja 2008 se je Lilly kot svetlolaska pojavila na canskem filmskem festivalu. Sedem mesecev pozneje je bila na podelitvi filmskih in televizijskih nagrad v Londonu spet temnolaska.
Poppevka Britney Spears je ena izmed tistih, ki rade eksperimentirajo s svojim videzom. Bila je že svetlolaska, temnolaska in celo popolnoma pobrita. Leta 2006 je imela dolge temne lase, na desni fotografiji, posneti leta 2008 v Los Angelesu, pa je Britney spet svetlolaska.
Cameron Diaz je bila dolga leta svetlolaska, leta 2007 pa je presenetila s temno barvo las. Januarja letos je na podelitvi zlatih gobusov spet pokazala svoje svetle lase.
Za igralko Kate Walsh lahko z gotovostjo trdimo, da je s sevetlo barvo las naredila napako. V 90. letih je bila svetlolaska. K sreči si je Kate pozneje omislila rdečkast odtenek las. Desna fotografja je bila poseta na podelitvi glasbenih nagrad novembra 2008.
Tudi igralka Keira Knightley je že večkrat spremenila svoj videz. Kot blondinko so jo fotografi ujeli v Londonu julija 2006. Dve leti pozneje se je prelevila v kodrasto svetlolasko.
Nicky Hilton sicer ni tako divja kot njena sestra Paris, vendar pa se ne boji ekperimentirati s svojim videzom. Leta 2006 je bila Nicky temnolaska, januarja letos pa se je pojavila v blond različici.