Bo Lindsayjina zvezda ugasnila, še preden je zares zasvetila? Foto: EPA
Bo Lindsayjina zvezda ugasnila, še preden je zares zasvetila? Foto: EPA
Lindsay Lohan in Samantha Ronson
Parček se je februarja skupaj pojavil na newyorškem tednu mode. Foto: EPA

Novico so potrdili tudi na policijski postaji na Beverly Hillsu, kjer so dejali, da igralke in pevke, ki je v zadnjih letih padla v brezno bremena slave, še niso skušali kontaktirati, da pa upajo, da se bo sama zglasila pri njih.

"Zaleti se in pobegni"
Zaporni nalog se nanaša na incident iz maja leta 2007, ko se je s svojim mercedesom na ulicah Los Angelesa zaletela v drevo, nato pa pobegnila. Možje v modrem so jo izsledili in ugotovili, da je vozila pod vplivom nedovoljenih substanc - kokaina, zato so jo aretirali. Čez tri mesece se je pegasta in suhljata zvezdnica pojavila na sodišču, kjer se je izrekla za krivo v dveh točkah obtožnice, potrdila je tudi, da je bila tisto noč pod vplivom kokaina.

Zaradi tega prekrška je novembra v zaporu odsedela 84 minut, sodnik ji je naložil tudi triletno pogojno kazen in ji odredil, da mora obiskovati 18-mesečni izobraževalni program o posledicah alkohola in mamil.

Ker se njen pogojni izpust še vedno ni iztekel, bi lahko vsakršni kršitvi, kot je na primer zavrnitev preizkusa drogiranosti, sledil "obisk" v zaporu.

Vse drugo kot kariera
Lindsay, ki je zaslovela zelo mlada, v zadnjem času zelo redko polni svoj karierni življenjepis. Predvsem se pojavlja v rumenih medijih, enkrat zaradi neuspešnega odvajanja od odvisnosti od mamil, drugič zaradi težav s težo, spet tretjič pa gre za njeno ljubezensko življenje s Samantho Ronson.

A. P.