Mariah Carey bi morala pred dnevi začeti snemanje filma, a je sodelovanje v zadnjem trenutku odpovedala. Foto: EPA
Mariah Carey bi morala pred dnevi začeti snemanje filma, a je sodelovanje v zadnjem trenutku odpovedala. Foto: EPA

Po poročanju opravljive (a precej dobro obveščene) spletne strani Radar Online, ki se sklicuje na neimenovan vir, je 40-letna popzvezdnica noseča. "Oba sta presrečna in komaj čakata otroka," je Radarju povedal omenjenih vir in dodal, da želi par "nosečnost čim dlje časa zadržati zase".

Nosečnost razlog za odpoved filma?
Čeprav novice ne pevka ne njen 10 let mlajši mož nista potrdila, pa Radar zatrjuje, da je Mariah prav zaradi težko pričakovane nosečnosti le nekaj dni pred začetkom snemanja zaradi zdravstvenih razlogov odpovedala sodelovanje pri filmu For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow Is Enuf.

Mariahina tiskovna predstavnica Cindi Berger je na Radarjevo poizvedovanje o nosečnosti dejala le: "Trenutno ne smem razpravljati o Mariahinem zasebnem življenju." Novice o nosečnosti tako ni ne potrdila ne zanikala, kar kaže na to, da je v govoricah zagotovo nekaj resnice, saj je do zdaj podobno šušljanje vsakič ostro zavrnila.

O nosečnosti se ne govori prvič
Že v začetku leta so mediji, potem ko so zvezdnico videli zapuščati ginekološko ambulanto, obširno poročali, da bo kmalu postala mamica, a se je pevka prek svoje predstavnice kmalu odzvala in zagotovila, da (še) ne pričakuje otroka.

Govoricam v prid sicer govori tudi precej opazna sprememba na Mariahinem telesu - čeprav ima pevka pogosto težave s kilogrami (enkrat hitro shujša, nato se spet zredi itd.), je tokrat videti, da za njeno bolj okroglo postavo ni kriva le dobra hrana, saj ji opazno raste točno določen del telesa - trebušček.