Mariah in Nick sta srečno zaljubljena. Foto: Reuters
Mariah in Nick sta srečno zaljubljena. Foto: Reuters

40-letna pevka in njen 10 let mlajši mož sta že pred časom povedala, da bosta na vsako obletnico poroke pripravila nov poročni obred. Za zdaj svojo obljubo tudi držita. "Vsako leto se bova poročila. To je najin dogovor. Najina tretja poroka na drugo obletnico bo klasična. Seveda bo po kratkem obredu sledila tudi zabava," je, preden je tretjič stopil pred oltar, za US Magazine povedal Nick.

Poročni obred se je zgodil na njunem domu v Beverly Hillsu, Nick pa je svoji dragi kupil tudi nov diamantni prstan. "To bi morali vsi početi. Če ste srečno zaljubljeni, morate to tudi proslaviti. Nama je to zabavno, vsako leto obnoviva svoji zaobljubi in si podariva komplimente," je bil po obredu navdušen Nick.

Namigovanja o nosečnosti zanikala
Kot še zlobno pišejo ameriški tabloidi, bo najverjetneje moral Nick prihodnje leto poleg prstana Mariah kupiti tudi novo poročno obleko, saj naj bi bela obleka na njej skorajda pokala po šivih. Mariah je znana po svojem nenehnem boju s kilogrami, a, kot so pisali mediji, naj bi bila za polnejšo postavo tokrat "kriva" nosečnost. Vendar pa je njena predstavnica za stike z javnostmi te informacije že zanikala.