Coleen in Wayne sta se spoznala v srednji šoli, po šestletni zvezi pa sta se poročila junija lani. Foto: The Sun
Coleen in Wayne sta se spoznala v srednji šoli, po šestletni zvezi pa sta se poročila junija lani. Foto: The Sun
Wayne Rooney
Bo pri 23 letih prvič postal očka? Foto: EPA

Informacijo je prvi objavil britanski časopis Sunday Mirror, ki je zapisal, da je parček veselo novico za zdaj zaupal le najožjim družinskim članom in prijateljem, Wayne pa je o skorajšnjem očetovstvu obvestil tudi vodstvo svojega delodajalca, klub Manchester United.

Spol še ni znan
"Coleen in Wayne ne bi mogla biti srečnejša. Obema družina veliko pomeni in Wayne je že večkrat dejal, da si želi tri, štiri otroke, Coleen pa je dejala, da si želi zanositi, ko bo čutila, da je nastopil pravi čas. To se je zdaj očitno zgodilo. Za zdaj še ne vesta, katerega spola bo dojenček, a jima je vseeno, da bo le zdrav," je dejal njun neimenovani prijatelj.

Coleen - od žurerke do "zapečkarice"
Britanski tabloidi se zdaj spomnijo, da so 22-letnico, ki je sicer znana po razkošnem življenju in zapravljanju "na veliko", v zadnjem času večkrat opazili v ohlapnih oblačilih, udeležuje se mnogo manj zabav, kot včasih, v svojem dnevniku, ki ga piše za neko revijo, pa je celo dajala modne nasvete nosečnicam. Od januarja, ko se je iztekel njen televizijski šov Coleen's Real Women, je skorajda izginila iz javnega sveta, dneve pa najraje preživlja na kavču, trdi.

Kraljevič "na zrnu graha"
Dete - če bo čez nekaj mesecev res privekalo na svet, saj so rumeni časopisi že večkrat "sprožili lažni alarm" - bo brez dvoma odraščalo v izobilju, saj skupno premoženje nogometnega zvezdnika in njegove ljubezni še iz najstniških let ocenjujejo na več kot 40 milijonov evrov. Par živi v več kot štiri milijone evrov vredni vili v Prestburyju, v kateri je nameščen varnostni sistem, vreden več kot 38.000 evrov, lastna kinodvorana in telovadnica.

Mediji že ugibajo, da bi lahko prva fotografija njunega otroka dosegla rekordno ceno, okrogel milijon britanskih funtov. Do zdaj so mediji največ odšteli za fotografijo Brooklyna, prvega sina Victorie in Davida Beckhama.

A. P.