Nicolas in Carla sta skupaj še ne dva meseca, pa je na obzorju že poroka in njun prvi otrok. Foto: EPA
Nicolas in Carla sta skupaj še ne dva meseca, pa je na obzorju že poroka in njun prvi otrok. Foto: EPA

Novica je pricurljala na dan le nekaj dni po tem, ko je Sarkozy na novinarski konferenci uradno oznanil svojo zvezo z bivšim italijanskim supermodelom Carlo Bruni, s katero naj bi se začel sestajati le nekaj tednov po ločitvi od žene Cecilie.

Zaljubljeni par naj bi bil skupaj manj kot dva meseca, za začetek februarja pa že načrtujeta poroko, ki pa naj bi bila skromna in skrita očem javnosti. Govorice naj bi sprožil neki zdravnik iz pariške bolnišnice, uradni predstavnik iz Elizejske palače pa zadeve noče komentirati, še posebej, ker se to tiče Sarkozyjevega privatnega življenja.

Iz prejšnjih dveh zakonov ima Sarkozy tri otroke, 40-letna Carla, ki je poznana tudi po zvezah z glasbenikoma Mickom Jaggerjem in Ericom Claptonom, pa ima iz ene od prejšnjih zvez šest letnega sina.

Trenutno je Sarkozy res vroče blago rumenega tiska, saj poleg njegovega razmerja, časopisne naslovnice polnijo tudi navedbe iz knjige Cecilia, ki jo je napisala Anna Bitton. Ta med drugim razkriva navedbe Cecilie Sarkozy, ki naj bi bivšega moža med drugim označila za človeka, ki nima rad nikogar, niti svojih otrok. Dejala naj bi še, da Sarkozy ni vreden, da bi bil predsednik. Cecilia je sicer želela objavo sporne knjige preprečiti, a je sodišče v Parizu zavrnilo njeno zahtevo.